Podcaster

Psykt åpen

Dette er min egenproduserte podcast, hvor jeg som host snakker med mine gjester om psykisk helse, diagnoser, behandlinger og hvordan en kan støtte noen som går igjennom noe tøft. 

Sykt Ærlig Med Martine: Voldelige tics

«Dagens episode kan være spesiell å lytte til. Du møter Helene, som har tics – også under innspilling. De kan også være voldelige. Hvordan er det å leve med dette, i kombinasjon med depresjon og hverdagen?«

Også pasient: Tics—Hva skjer med kroppen min?
«Helene har bipolar lidelse og i en dyp depresjon utviklet små tics seg til å bli både høylydte og mange vokale og fysiske tics. I denne episoden snakker vi om hvordan hun vil bli møtt, hva hun kunne ønske folk visste om tics og reflekterer rundt det å miste noe av kontrollen over egen kropp.«
Psyktfint: Bipolar
«Hun forklarer hva forskjellen på type 1 og type 2 er, og forklarer på en forståelig og relaterbar måte hvordan både mani, hypomani og depresjon kan være. Helene forteller om hvordan det var for henne da hun i en hypoman periode oppriktig trodde hun kunne fly, om hvor vanskelig det var for henne å be om hjelp – for hvordan i all verden skulle en person kunne hjelpe henne […]»
Hverdagspsyken: Bipolar «superstar»
En podcast som tar for seg psykisk helse. I denne episoden møter du meg og Stig, sistnevnte også kjent som «Bipolar superstar.»

«Helene har nettopp fått diagnosen Bipolar Type 2 og har vært igjennom flere ekstremt tøffe perioder, som har ført til selvmordsforsøk. […] Helene deler hvordan det var å få beskjeden og ikke minst hvordan hennes første år med diagnosen har vært.»